IOAN POGLAN

 

Până când vom ajunge să ne cunoaștem personal, iată o scurtă descriere despre mine.

Câteva gânduri

Psihoterapeut SibiuDe ce psiholog?
 

Înainte de a mă gândi la psihologie ca la o viitoare profesie, am ales să o studiez din dorința de a mă cunoaște mai bine și de a mă dezvolta în plan personal și relațional, devenind astfel pasiunea mea de suflet.

 

Apoi, în urma schimbărilor pe care le-am făcut în viața mea, am descoperit plăcerea și bucuria de a le fi de ajutor și celor din jurul meu prin prisma celor învățate, fiind ghidat de valori și principii centrate în jurul binefacerii și întrajutorării semenilor.

 

Mai târziu, atunci când am întâmpinat dificultatea de a depași anumite obstacole, am simțit nevoia să apelez la psihoterapie, decizie ce s-a dovedit a fi mai mult decât binevenită în sprijinul autocunoașterii și dezvoltării personale.

 

Astfel, am învățat să accept că sunt imperfect și vulnerabil, că – alături de calitățile mele, care mi-au folosit în gestionarea situațiilor dificile – și defectele pot fi transformate în resurse necesare înfruntării provocărilor vieții, iar acest proces de transformare va continua toată viața.

 

De aceea, sunt recunoscător pentru darurile și lecțiile pe care le-am primit „de la viață”, deoarece fiecare experiență trăită – atât pozitivă, cât și negativă – a contribuit la creșterea și dezvoltarea mea ca persoană.

 

Cum te pot ajuta?
 

Datorită competențelor psihologice dobândite de-a lungul timpului, atât prin prisma experiențelor și schimbărilor personale, cât și prin pregătirea de specialitate în continuă desfășurare – alături de lucrul cu clienții – te voi însoți, sprijini și ghida în explorarea universului tău interior pentru a obține schimbările de care ai nevoie în viața ta.

 

Vom avea posibilitatea de a pune în practică diverse strategii și tehnici terapeutice validate științific și le vom alege pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.

 

Așadar, dacă ești pregătit/ă să pornim împreună în această călătorie spre autocunoaștere și dobândire a echilibrului interior, te aștept cu interes să vorbim despre frământările tale, dificultățile și neplăcerile cu care te confrunți, alături de visurile și speranțele pe care le ai pentru un viitor mai bun.

 

Pentru detalii suplimentare despre cum te poate ajuta un psihoterapeut, vizionează acest scurt video.

 

Ședințele de psihoterapie sau dezvoltare personală pot fi susținute și online. Alte detalii despre desfășurare găsești aici.