PSIHOTERAPIE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ

 
Psihoterapie și dezvoltare personalăPsihoterapia se desfășoară de-a lungul mai multor ședințe, ținând cont de natura dificultăților cu care se confruntă fiecare persoană. Obiectivele terapeutice se discută atât la începutul psihoterapiei, cât și pe parcursul acesteia, putând fi ajustate în funcție de necesități.
 

În general, ședințele au loc o dată pe săptămână, urmând ca frecvența lor să scadă în funcție de necesități și de rezultatele obținute.

 

Procesul terapeutic este structurat pe trei etape: evaluare, conceptualizare și intervenție.

 

În ședințele 1 – 2 se evaluează situația și problemele întâmpinate și se stabilesc obiectivele psihoterapiei.

 

Din motive legate de funcționalitate și eficiență, programarea primei ședințe se face doar telefonic. Dacă se întâmplă să nu răspund apelului tău, voi reveni îndată ce am posibilitatea să vorbesc.

 

Dacă nu reușești să ajungi la ora programată, am rugămintea să mă anunți cu cel puțin 24 de ore înainte. În situația în care anulezi ședința în ziua programării, se va achita jumătate din contravaloarea ședinței, având în vedere că acea oră îți este deja rezervată.

 

De asemenea, ar fi indicat să ajungi la timp pentru ședința programată, deoarece nu vom putea recupera întârzierile.

 

Vizonează și acest scurt video pentru a afla câteva opinii despre experiența de după primele ședințe de psihoterapie și dezvoltare personală.
 

Pentru întrebări sau informații suplimentare, completează formularul de contact.